Frans Zuiderhoek was ruim 17 jaar woordvoerder van de politie. Hij startte in 2003 bij het toenmalige Korps Landelijke Politiediensten* (KLPD), dat in 2013 overging in de Landelijke Eenheid van de Nationale Politie. In 2014 trad hij tot aan zijn pensionering in 2018 aan als woordvoerder bij de politie Eenheid Amsterdam**. De ervaring die hij gedurende die ruim 17 jaar opdeed wil hij inzetten voor bedrijven die behoefte hebben aan een gedegen woordvoerder die de klappen van de zweep kent en bekend is in en met het medialandschap. Het uurtarief is in overleg.

*Bij het KLPD deed hij onder andere woordvoering bij de Spoorwegpolitie over de treinramp net voor Amsterdam CS en bij de Verkeerspolitie over de ‘snelwegschutter’, die uiteindelijk niet bleek te bestaan.

**Bij de politie Amsterdam deed hij woordvoering in verschillende liquidatiezaken, de bombrieven en de aanslagen op de gebouwen van Panorama en De Telegraaf. In bijna 100% van de gevallen waar hij woordvoering over deed loste de recherche de zaak op, maar dit terzijde. Hij volgde hiervoor communicatieopleidingen en interne trainingen. De trainingen op het gebied van woordvoering o.a. bij Van der Hilst kon hij bijna dagelijks in de praktijk brengen.

Bron Telegraaf.nl